YALOVA / ALTINOVA - ALTINOVA ANADOLU LİSESİ

Kas

2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAVAM EDİYOR

OKULUMUZ FUTSAL TAKIMI 2017-2018 OKULLAR ARASI YARIŞMALARA HAZIR

VEFATININ 79. YILINDA ATATÜRK´Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Kas

2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. YAZILI SINAVLARI 13 KASIM 2017 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

Ekm

2017 - 2018 DYK KURSLARIMIZ BAŞLADI HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU OLMAK ÜZERE BAŞLADI.

2017 YILI LYS SINAVLARINDA ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATAN OKULUMUZUN KURSLARI ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN BİR İLGİSİYLE BAŞADI.

Ekm

Sınavlar Haziran ayında bir hafta sonunda 2 oturumda yapılacak, soru sayısı 80 olacaktır. Türkçe ve Matematik sabah oturumunda yapılacak. Temel yeterlilik testi puanını en az 150 olması gereklidir. Temel yeterlilik puanı 180 ve üzerinde olan ise lisans bölümlerine yerleşebilecektir. 200 ve üzeri olan puanlar, adaylar istedikleri taktirde bir sonraki yıl da geçerli olacak. Tüm adayların birinci oturuma girmesi zorunlu. İlk oturumda sayısal-sözel beceri ölçülecek. İkinci oturumda 4 test yer alacak sorular müfredata dayalı olacaktır. Oturumların süresi geçmiş yıllardaki uygulamalar ve adaylarımızın sınav stresi yaşamamaları hususu göz önüne alınarak belirlenecektir. Belli programlar için getirilen başarı sıralaması şartına aynen devam edilecektir. Özel yetenekle öğrenci alan programlarda geçen sene olduğu gibi baraj puanı aynı tutulmuştur. Sınav puan türleri 18´den 5´e indirilmiştir. Sınavlar tek hafta sonunda 6 oturumdan 3 oturuma indirilmiştir.

OKULUMUZUN İLK MEZUNLARINDAN 2017 YILI ÜNİVERSİTEYE YERLEŞMEDE MÜTHİŞ BAŞARI

Haz

2017 YILI 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZI ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI BAŞARILI PROJE ÇALIŞMALARI VE YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

53. KÜTÜPHANELER HAFTASI ETKİNLİKLERİ OKULUMUZ EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİ NOKTA YILMAZ VE HAYRETTİN SEZERİN HAZIRLADIĞI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

Mrt

MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ KÜBRA ERYILMAZ OKULUMUZDA DÜZENLENEN TÖRENLE ASİL ÖĞRETMENLİĞE GEÇİŞ YEMİNİNİ ETTİ

Şbt

YALOVA LİSELER ARASI GENÇLER TEKVANDO İL BİRİNCİSİYİZ. ÖĞRENCİMİZ "DİLARA GÜNDUĞ" ŞAMPİYON

Şbt

İlçemizde düzenlenen istiklal Marşın Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Fatmanur KUMBASAR birinci olmuştur.

ŞAMPİYONLAR KUPAMIZI GETİRDİ. TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR!!!!!!!!!

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´Ü ÖLÜMÜNÜN 78. YILINDA SAYGI İLE ANIYORUZ